Diplomert Vippe- og Brynstylist

84216526-5105-4896-B7A5-B77172EC9E17

 

MELD DEG PÅ VÅRT UNIKE VIPPE- OG BRYNSTYLIST STUDIE!


Dette lærerike og fremtidsrettede studiet passer perfekt for deg som ønsker å kunne jobbe med noen av de mest etterspurte behandlingene innen hud og skjønnhetsbransjen.


Etter gjennomført studie, og bestått avsluttende test, mottar du et flott diplom som bekrefter din kompetanse og studiegjennomføring fra Hud & Makeup Akademiet, samt flere internasjonale kursbevis som viser at du har god kompetanse innen de spesifikke teknikkene.



Studiestart 30. august 2023

Studiet er i hovedsak nettbasert og du kan studere når du vil og kan, men husk å holde av dagene til de fysiske samlingene.


Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participants:
Participant Copy billing address
Add participant

Order summary

HEADERE HMA

Diplomert Vippe- og Brynstylist

NOK 5,500
Due today NOK 5,500
+ 10 payments

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.


Studiet hos oss er lagt opp på en unik måte, slik at du kan gjennomføre studietiden på en måte som passer for deg og din timeplan & hverdag. 
Den teoretiske og praktiske undervisningen gjennomføres via nettbaserte studier, med god hjelp og veiledning fra faglærer. 
Vi kombinerer dette med to fysiske samlinger hvor vi gjennomgår behandlinger og repeterer teorien. 

Vi har stor kompetanse, og suksess, med å gjennomføre både nettbasert og fysisk undervisning, så her er du i drevne og kompetente hender. 
Vi er med deg hele veien og hjelper deg gjennom studiet, samtidig som vi gir deg den friheten du ønsker, som følger med nettstudier. 
Mange av våre deltakere verdsetter nettopp fordelene som finnes ved å studere via nett, og vi legger til rette slik at du skal lykkes. 
Dette studiet består også av to effektive og svært lærerike fysiske samlinger i flotte lokaler i Oslo sentrum. 

Header Hjemmeside HMA